De 2de plaats én een gratis BBQ: alles eruit gehaald

door Komma Board

Op zondag 3 juni gaf Komma Board weer mee de aftrap van de Zandvoortcup. Dat is een voetbaltoernooi waarin de bedrijven uit de buurt het tegen elkaar opnemen. David werd voor één dag naast business developer ook football developer. Én verslaggever ter plaatse!

Dramatische start

De Komma Board-ploeg verdedigde zijn eerste plaats van vorig jaar, maar echt veel verdedigd werd er niet in de eerste wedstrijdjes. David: “Onze start was dramatisch. Het toernooi was amper 30 seconden bezig toen onze keeper Ben zijn pols omsloeg en we onze doelman al moesten vervangen.”

“In onze poule eindigden we na enkele gewonnen en verloren wedstrijden als vierde van de zes ploegen. Net voldoende om door te stoten naar de kwartfinales. Tegenstander: de nummer 1 van de andere poule.”

Ingespeeld

“Vanaf die kwartfinale werd het plezanter. Zowel voor ons als voor onze meest vurige supporter Dries. Die was vooraf al geblesseerd, maar wilde er toch bij zijn om de collega’s aan te moedigen. Onder zijn goedkeurend oog wonnen we de kwartfinale na penalty’s.”

Ook interesse om te KommaBoarden?

Bekijk onze careers en wie weet worden we binnen­kort collega's.

Komma

“Tijdens onze stroeve matchen in de poulefase geraakten we dus toch op elkaar ingespeeld. Want plots ging ook onze tegenstander in de halve finale vlot voor de bijl. En in de finale botsten we op een gelijkwaardige ploeg.”

“We kwamen op voorsprong, maar werden daarna verrast door een snelle corner. Nog iets later stonden we plots op achterstand, en die situatie konden we niet meer ombuigen. Conclusie: een knappe tweede plaats, en tijd voor een pintje!”

Gratis BBQ

“We waren niet ingeschreven voor de barbecue na afloop van het toernooi. Maar de zon scheen en onze pintjes smaakten zo goed dat we toch tot op het einde bleven. En dat loonde, want plots kregen we van de organisatie de overschot van de BBQ.”

Glenn vatte de dag perfect samen: “We hebben het maximum eruit gehaald: de tweede plaats én een gratis BBQ.” En inderdaad, dat kon de winnaar van het toernooi niet zeggen. ?

Tot slot nog een bericht aan de organisatie van de Zandvoortcup: jullie mogen Komma Board nu al inschrijven voor de BBQ van 2019. Dan betalen we met veel plezier voor ons eten!

Komma langs!

Interesse om te Komma Boarden? Geef ons een seintje.