HET VERHAAL VAN ANNEKE

Komma Board en ik, dat is een verhaal dat 2 jaar geleden is begonnen… Ik ben bij Komma Board begonnen omdat ik me graag terug meer wou gaan uitdagen op professioneel vlak en omdat Komma Board en de manier van werken me heel erg aansprak. Daarom heb ik ook geen seconde getwijfeld om mijn sollicitatiebrief te versturen.

Na een eerste contact en eerste gesprek werd mijn vermoeden en gevoel alleen maar sterker voor Komma Board, dat ik niet liever wou dan voor dit bedrijf te werken.

And sometimes dreams do come true en ben ik mee op de boot gesprongen om een mooi traject uit te bouwen samen met Komma Board en toekomstige projecten.

Je krijgt hier mogelijkheden, de inspraak om jezelf te zijn en om te kunnen groeien in je job maar ook als persoon.

Ik heb in die 2 jaar tijd al 2 mooie projecten gehad.

Mijn eerste project was bij Sodexo. Oorspronkelijk was ik aangesteld als Pool Supervisor, om de operationele taken van de verantwoordelijke van het finance team over te nemen. Maar zoals wel vaker binnen consultancy, is de opdracht op papier vaak anders dan in de realiteit. Door de drukte bij Sodexo heb ik ook veel operationeel AP-werk verzet en was ik nauw betrokken bij de overdracht van het Shared Service Center naar Portugal. Bij zo’n overdracht zitten veel valkuilen waar je moet rondwandelen. Dat was ook een hele ervaring. Daarnaast heb ik bij Sodexo ook voor het eerst met SAP leren werken, wat voor mij een hele grote plus was. Doordat er bij Sodexo vooral Frans wordt gesproken, heb ik m’n Frans daar nog kunnen onderhouden.

Op persoonlijk vlak heb ik ook geleerd hoe het is om als externe in een turbulente omgeving terecht te komen en het team daar duidelijk te maken dat je er bent om hen uit de nood te helpen en niet om hun job over te nemen.

M’n tweede project, waar ik ondertussen al maar dan een jaar bezig ben, is als Senior Accountant bij Circet Benelux, vroeger gekend als ESAS.

Een project in een leuke omgeving, waar ik me heel goed in mijn vel voel, waar ik ook echt hele mooie kansen krijg om bij te leren. Zo geeft de manager zijn mensen veel vrijheid en ziet hij graag dat iedereen zelfstandig kan werken. Nu doe ik bijvoorbeeld bijna zelfstandig de closing.
Meer bijleren is wat ik graag wou in mijn volgend project na Sodexo en daar heb ik bij Circet de mogelijkheden toe gekregen. Ik zie mezelf nu als een betere en sterkere GL-accountant.

Ik blijf nog steeds bijleren op mijn project en binnnen Koma Board, en dat is waar ik blij om ben.

-Anneke De Ruyter