3 Komma­Board(st)ers die veel verschil maken

Aan het roer bij Komma Board? Dat zijn wij: An, Joeri en David. We werken lang genoeg in finance, ict en contracting om te beseffen dat het anders kan. Dat iemand inzetten meer is dan een contract binnenhalen. Want een goeie match werkt het beste en het langste.

En dus gaan we voor een loopbaan die jou helemaal zit, en voor de matching die voor u en uw klant het beste werkt.

En of dat werkt: Komma Board staat na 4 jaar al meer dan 60 mannen en vrouwen sterk die mee richting geven aan hun carrière, helemaal als zichzelf.

En dat is nog maar het begin voor ons.

  • "Ik moet glimlachen wanneer ik mensen ons "gek" hoor noemen. Samen overleggen over de richting die onze mensen uit willen? We doen het gewoon en het werkt. De betrokkenheid is groter, het werk is beter, de samenwerking is prettiger - onze KommaBoarders zijn zo enthousiast. Dat opent dan weer nieuwe deuren, nieuwe mogelijkheden, en mensen met ons laten groeien, dat is waarvoor Komma Board staat."

    Joeri, Business Development Manager
  • "Wij gaan voor die goede relatie, die sterke band. Dat is onze manier van innoveren. Vertrouwen is cruciaal. En dan krijg je dat terug wanneer iemand me vraagt, "An, je weet goed wat ik wil, wat zou jij in mijn plaats doen?” Dat betekent ook dat we altijd op zoek gaan naar een sterke match, voor iedereen die betrokken is: onze medewerkers, onze klant en het project zelf. Dat maakt onze samenwerking sterker op lange termijn."

    An, Zaakvoerder
  • "Mensen zien evolueren, dat geeft voldoening. Ze weer een stap dichter bij hun droomjob laten komen. En dat bereik je met open communicatie. Samenwerken moet leuk blijven, plezier is heel belangrijk. Professioneel en dichtbij, daar gaan we voor. Dus wanneer onze medewerkers met iets zitten, dan bellen ze ons gewoon op. Zoals je dat thuis zou doen, bijna. En dan maken we daar werk van. Dat geldt ook voor ons drieën: wij zijn met Komma Board gestart om helemaal onszelf te kunnen zijn, en onze unieke aanpak uit te kunnen bouwen. En fun elke dag, dat werkt. Echt: ik kijk uit naar onze personeelsfeestjes."

    David, Business Development Manager