Finance Consultancy

De financiële kant van een organisatie brengt heel wat met zich mee waardoor je als financieel directeur of als zaakvoerder niet altijd de bomen door het bos blijft zien. Een extra paar ogen – die van een extern finance profiel – kunnen daardoor opportuniteiten blootleggen waarmee je de financiële gezondheid van jouw onderneming waarborgt.

versterk je finance team

Versterk je finance team

Ben je op zoek naar een extra accountant, controller of financieel medewerker in onderaanneming? Dan voorziet Komma Board graag financiële outsourcing op maat. We hebben dan ook verschillende financiële experts ter beschikking om jouw organisatie zo goed mogelijk bij te staan en jouw team te versterken.

Om een optimale continuïteit van jouw financieel departement te garanderen, zoeken wij de expert die best bij jouw onderneming past. Na een korte kennismaking met de organisatie en het financieel departement stellen we de meest geschikte financiële adviseur of medewerker voor.

De voordelen van finance outsourcing

Finance outsourcing of project staffing op maat brengt heel wat nieuwe opportuniteiten voor jouw organisatie met zich mee. Met de juiste strategie kan je doelgericht de vooropgestelde targets behalen. Verder biedt de samenwerking met een finance expert ook nog andere voordelen:

Opportuniteiten

Een frisse kijk op jouw organisatie kan de mogelijke pijnpunten en opportuniteiten binnen jouw bedrijf blootleggen. Op die manier kan je de financiële bedrijfsstrategie bijstellen waar nodig.

Kennis en ervaring

Onze finance consultants zijn experts in hun vak en delen graag hun kennis en ervaring met jouw organisatie.

Doelen behalen

Met jarenlange ervaring en de juiste mindset werkt een consultant doelgericht en efficiënt om jouw vooropgestelde doelen te behalen.

Op zoek naar een finance consultant om de continuïteit en optimale werking van jouw financieel departement te waarborgen? 

Neem gerust contact met ons op, dan vinden we samen het geschikte profiel.