ICT Consultancy

Wij werken samen met onze partners, met onze mensen én met de klant op uiteenlopende ICT-projecten. Om sneller, efficiënter en meer wendbaar te zijn in deze sterk veranderende markt, zoeken we als subcontractor in samenspraak naar oplossingen op korte en lange termijn. We zetten onze IT-consultants met de juiste expertise en kennis in. Zo brengen we bedrijfsomgevingen naar een hoger niveau.

ict consultancy op maat

ICT outsourcing op maat

ICT is een enorm uiteenlopend vakgebied en daardoor is het moeilijk om kennis van elk domein te voorzien binnen een IT departement. Externe IT kennis biedt daarom een ideale oplossing voor organisaties. Bovendien is het dikwijls een strategische keuze van bedrijven om een deel van hun expertise extern aan te trekken. Wij helpen je organisatie een digitaal project mee te ontwikkelen, te optimaliseren of een belangrijke collega tijdelijk te vervangen.

Komma Board heeft geen rechtstreekse cont(r)acten met de Top500 bedrijven van België, waar onze medewerkers de nodige ICT-ondersteuning bieden. In plaats daarvan gaan we partnerships aan met grote en middelgrote ICT sofwarehuizen. Onze IT-partners kunnen aan hun klanten (de eindklanten waar het project uiteindelijk uitgevoerd wordt), onze opgeleide en persoonlijk door ons gecoachte mensen voorstellen. Bovendien lopen ze bij het inzetten van de Komma Board consultants zelf geen enkel business risico, want wij nemen hun sociaal passief uit handen. Ook de verdere opleiding (zowel technisch als niet-technisch) nemen wij voor onze rekening.

Heb je een project voor Komma Board? Dan zoeken wij naar de juiste consultant voor de opdracht. Wij regelen zelf het hele traject van de selectie tot en met de vlotte start bij jullie. Het is heel belangrijk dat wij de opdrachtgever goed leren kennen en begrijpen. Het goed inschatten van de opdracht is ook cruciaal, zo kunnen wij de perfecte Komma Boarder(s) selecteren en voorstellen.

De voordelen van IT outsourcing

IT outsourcing brengt heel wat nieuwe opportuniteiten voor jouw organisatie met zich mee. Met de juiste strategie kan je doelgericht de vooropgestelde targets behalen en kan je de projecten op een flexibele manier inplannen. Onze consultants hebben het voordeel om dat ze hun netwerk snel uitbouwen, om veel te leren en hun rugzak te vullen met diepgaande, technische en interpersoonlijke competenties. Ze zorgen elke dag dat ze beter worden dan gisteren zodat hun volgende opdracht nog uitdagender is. Dit maakt dat onze mensen elke dag gemotiveerd en met de oprechte glimlach naar jouw project vertrekken.

Expertise

Met de expertise van onze consultant kunnen we de IT strategie van jouw bedrijf opzetten, bijschaven of onderhouden om een optimale werking te garanderen.

Proactief

Met een doelgerichte IT aanpak kan je de efficiëntie van jouw online aanwezigheid en digitale workflows een aanzienlijke boost geven en zo de concurrentie steeds een stap voor blijven.

Goeie communicatie

Inspelend op de digitalisering en het sterk veranderende bedrijfslandschap kan je met de kennis en ervaring van onze consultants jouw onderneming in no-time volledig future proof maken.

Op zoek naar een IT expert met een specifieke specialisatie of nood aan een externe blik op jouw ICT opportuniteiten?

Neem vrijblijvend contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar het gepaste IT profiel voor jouw organisatie.