ICT Careers

Binnen de ICT wereld bestaan er tal van verschillende profielen met elk hun eigen specifieke kennis en expertise. Ben je op zoek naar een uitdagende job met een brede waaier aan activiteiten en een toffe werksfeer? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en vind de job die bij jou past.

System engineer

Meet some Komma boarders

Ervaring of niet – als je een meester bent in je vak of die dat vooral wil worden op jouw manier, dan moeten we elkaar zeker zien.

ICT jobs Komma Board

Kennis en passie voor ICT staan bij ons centraal. Wij screenen niet op basis van een stralend CV met jarenlange werkervaring maar zijn eerder op zoek naar IT profielen vol gedrevenheid en competenties binnen de ICT sector – de ‘ruwe diamanten’, zeg maar.

Binnen een IT carrière bij Komma Board vinden we het cruciaal dat iedereen zijn eigen pad kan bewandelen en op eigen tempo kan groeien. We hechten veel belang aan talent en zelfontplooiing, en staan daarom steeds klaar om je te coachen. We voorzien persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte groeitrajecten, onder andere door interne trainingen en buitenlandse conferenties, om zo onze IT consultants optimaal te ondersteunen bij het uitbouwen van hun professionele carrière en hun persoonlijke groei.

IT jobs matchmaker

In dat opzicht zijn we niet alleen een matchmaker die onze klanten de juiste IT expert levert, maar in de eerste plaats een matchmaker voor onze eigen mensen. Samen kijken we wat jouw talenten zijn, waar je zelf naar toe wilt groeien op professioneel vlak, waar je ondersteuning of bijscholing bij wenst, en uiteraard aan welke projecten je al dan niet graag zou meewerken.

Door de perfecte match tussen IT consultant en klant, waar onze werknemers dus zelf veel inspraak in hebben, geven onze Komma Boarders iedere dag opnieuw het beste van zichzelf, voor zichzelf. Jij binnenkort ook?