Over ons

“Jij wil professioneel groeien. Wij gaan zot ver om jou de optimale volgende stap te laten zetten.
Samen van vonk naar vuur.”

Bij Komma Board kom je terecht in een jong en gedreven team, waarbij we niet bouwen aan een hiërarchie, maar aan een organisatie. Een organisatie van medewerkers die zich goed voelen op het werk en gepassioneerd zijn door wat ze doen. Onze medewerkers vormen mee ons bedrijf en zijn voor ons een topprioriteit. Zo streven we ernaar ieders professionele groei te ondersteunen en de zin voor ondernemerschap of innovatie te stimuleren. 

Wij vinden het belangrijk dat je je goed voelt op het werk. Dit kan gaan van een babbeltje in de gang of een schouderklopje tussendoor, tot uitgebreide face-to-face gesprekken en zowel persoonlijke als collectieve coaching. Dit alles in combinatie met een evenwichtige balans tussen werk en privé. Zo kan je genieten met collega’s van een frisse pint of een jaarlijkse uitstap naar het buitenland. 

Kortom, bij Komma Board streven we naar tevredenheid voor iedereen. Eerst en vooral streven we naar tevreden medewerkers. Tevreden medewerkers zorgen op hun beurt voor tevreden eindklanten en sales partners en tot slot ook een tevreden Komma Board.

Samen bereiken we doelen

Bij Komma Board streven we naar een sterke professionele groei, jouw groei, jouw leiderschap. Om dit te bereiken gaan we héél ver. Samen met ons gepassioneerd team bouw je aan de beste versie van jezelf om (professionele) doelen te realiseren.

ap accountant

Innovatief ondernemerschap

Ons team bestaat uit Komma Boarders die stuk voor stuk geïnspireerd en gedreven zijn door wat ze doen. Samen zetten we in op beleving en innovatie om alles en iedereen naar een hoger niveau te tillen. 

Onze gepassioneerde, ondernemende consultants hebben vaak geweldige ideeën. Die willen we graag tot leven laten komen. Bij Komma Board streven we ernaar de ruwe ideeën via een uitgewerkt concept om te zetten naar een concrete realisatie. Samen gaan we echt ondernemen: projecten ontwikkelen en producten of diensten aanbieden. Wij stimuleren elke vorm van professionele innovatie met meerwaarde voor alle betrokken partijen!

“Hard werken voor iets waar je niet om geeft, noemen we stress!
Hard werken voor iets waar je van houdt, noemen we passie!”

Komma Board groeit met een reden

Groei. Het is waarschijnlijk een kernwoord in elke organisatie, maar niet elke organisatie groeit met dezelfde reden. De voornaamste reden dat wij als Komma Boarders willen groeien, is niet omdat we de grootste willen zijn in onze sector of regio. Wij willen de beste zijn.

De vele talenten van onze Komma Boarders komen pas tot uiting als ze volledig zichzelf kunnen en mogen zijn. Wij streven ernaar iedereen voldoende ruimte en opportuniteiten te geven om de beste versie van zichzelf te worden, want alleen zo wordt kwaliteit geleverd, zijn we gemotiveerd en gaan we er gewoon voor. Dat is de kern van onze zaak.

Komma Board
is klaar voor de toekomst

De technologische evolutie gaat alsmaar sneller, waardoor automatisatie en AI bijvoorbeeld meer en meer ingeburgerd geraken. Om future proof te blijven, zijn wendbaarheid en veerkracht cruciaal en daar streven we naar bij Komma Board.

Geen uitdaging is te groot, geen wens te klein. If you can dream it, you can do it. Een persoonlijk ontwikkelingsplan helpt ons om stap voor stap onze sterktes te ontdekken en te ontwikkelen, zowel als mens als binnen ons kennisdomein. Iedereen durft feedback vragen en geven. Samen leren we graag van elkaar en helpen we mekaar naar de top.

An Van den Eynde
Bestuurder

T +32 486 88 95 90
[email protected]

Joeri

Joeri Van der Poorten
Bestuurder

T +32 477 45 28 66
[email protected]

Damian

Damian Verhaegen
Business development ICT & Finance

T +32 471 01 16 71
[email protected]

Leen

Leen Van Den Eynde
Human Resources

T +32 477 24 64 24
[email protected]

Sofie Van Herp
Employer Branding & Marketing Specialist

T +32 470 87 67 38
[email protected]

Robine Deyck
Recruiter

T +32 494 47 51 09
[email protected]

Kernwaarden

water icoon

Samen

Samen uit, samen thuis.
Work hard, play hard!

aarde icoon

Down to earth

Doe maar gewoon,
doe het gewoon.

wind icoon

Integer

Vanwaar de wind ook waait, op een Komma Boarder kan je bouwen. Hij is geloofwaardig, open en respectvol.

vuur icoon

Goesting

Een Komma Boarder wil impact creëren op een laaiend enthousiaste manier.