Finance Careers

Ook al draaien de meeste finance jobs rond cijfers, toch zijn ze inhoudelijk zeer verschillend – als finance professional hoeven we je dat niet te vertellen. Ben jij op zoek naar een uitdagende en cijfergerichte job binnen een leuke werkomgeving? Bekijk dan onze openstaande vacatures en vind de finance job die het best bij jouw profiel past.

Meet some Komma boarders

Finance jobs Komma Board

Dashboards, tabellen, grafieken en cijfers – dat is waar jij op kickt. En wij? Op ruwe diamanten die hun kennis en expertise bij ons willen bijslijpen. Om die reden screenen we niet op basis van een stralend CV met jarenlange werkervaring maar zijn we eerder op zoek naar finance profielen met de juiste competenties en de drive om zich écht te verdiepen in hun vakgebied.

Binnen een finance carrière bij Komma Board vinden we het belangrijk dat iedereen zijn eigen pad kan bewandelen en op eigen tempo kan groeien. We hechten veel belang aan talent en zelfontplooiing, en staan daarom steeds klaar om je te coachen. We voorzien persoonlijke begeleiding en op maat gemaakte groeitrajecten, onder andere door interne trainingen en buitenlandse conferenties, om zo onze finance consultants optimaal te ondersteunen bij het uitbouwen van hun professionele carrière en hun persoonlijke groei.

Finance jobs matchmaker

In dat opzicht zijn we niet alleen een matchmaker die onze klanten de juiste finance expert levert, maar ook een matchmaker voor onze eigen mensen. Samen kijken we wat jouw talenten zijn, waar je zelf naar toe wilt groeien op professioneel vlak, waar je ondersteuning of bijscholing bij kan gebruiken, en uiteraard aan welke projecten je al dan niet graag zou meewerken. 

Door de perfecte match tussen finance consultant en klant, waar onze werknemers dus zelf veel inspraak in hebben, geven onze Komma Boarders iedere dag opnieuw het beste van zichzelf, voor zichzelf. Jij binnenkort ook?