Finance Careers

Accounting vacatures

Als accountant of fiscaal medewerker wordt je vaak als koning(in) van de cijfers gezien. Dat is zeker niet onterecht aangezien je veel met cijfers in contact komt, maar toch houdt je job zoveel meer in dan dat. Ieder bedrijf heeft iemand nodig die zich over de accountancy ontfermt, en die “iemand” groeit vaak uit tot een voltallig team naarmate het bedrijf in omvang groeit. 

Accountancy is uiteraard meer dan alleen boekhouden en omvat onder andere het analyseren en communiceren van diverse financiële informatie, de planning van de financiële capaciteit en het beheer van verschillende bedrijfsprocessen.

Aanbod accountancy jobs

Bij Komma Board start je als consultant. Dit betekent dat je dezelfde zekerheden krijgt als mensen met een vaste werkplek. Meer nog, je wordt nóg beter opgevolgd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, getraind om verder te groeien en jezelf te ontplooien tot waar jij zelf de lat legt. Bovendien heb je veel inspraak in de projecten waar je al dan niet graag jouw schouders onder wil zetten. Wanneer je ons team in een accountant functie komt versterken, kan je het volgende van ons verwachten:

Ons aanbod

  • diversiteit in projecten, van start- en scale-ups tot internationale bedrijven zoals Digipolis, De Persgroep, Telenet, Solvay, Ici Paris XL, Roland, Mars, Brussels Airport Company, Medialaan, Coca-Cola, …
  • een aantrekkelijk loon, evenredig met je talenten
  • aangevuld met een netto vergoeding
  • een bedrijfswagen met tankkaart om je moeiteloos doorheen de massa te verplaatsen
  • een groeps- en hospitalisatieverzekering
  • een ruim opleidingsbudget, bovenop de vanzelfsprekende interne opleidingen
  • 12 ADV-dagen, bovenop de officiële vakantiedagen
  • een doorgedreven cafetariaplan, waardoor je je loonpakket zelf kan sturen. Ook hier trekken we onze waarden door en geven we je vele mogelijkheden omdat keuzevrijheid jou voldoening geeft.
sabastian baro

“Wij zijn stuurmannen van ons eigen schip, we kiezen zelf onze route maar zijn steeds verbonden met onze thuishaven ‘Komma Board’.

Zij geven ons het vertrouwen om verder te gaan dan dat we op eigen krachten zouden kunnen.”

Sebastian Baro