Finance Careers

Controlling vacatures

Heb je een neus voor details en inconsistenties, en spot je als geen ander de vreemde eend in de bijt? Dan staat een job als controller jou op het lijf geschreven. Controlling kan je vrij letterlijk nemen: je bent verantwoordelijk voor onder andere de planning en (what’s in a name) diverse controles (binnen jouw vakgebied uiteraard) van de organisatie waar je voor werkt. Je bent daarmee een spilfiguur tussen het management en uitvoerend personeel.

Een controller adviseert het management en evalueert de prestaties om de efficiëntie van de organisatie te garanderen. Zoals de functietitel doet vermoeden, legt een business controller meer focus op de algemene bedrijfsstrategie, de verschillende processen en controles, terwijl een financieel controller meer de cijfermatige gegevens van de organisatie onder de loep neemt.

Jobaanbod controlling

Bij Komma Board start je als consultant. Dit betekent dat je dezelfde zekerheden krijgt als mensen met een vaste werkplek. Meer nog, je wordt nóg beter opgevolgd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, getraind om verder te groeien en te ontplooien tot waar jij zelf de lat legt. Bovendien heb je veel inspraak in de projecten waar jij al dan niet graag jouw schouders onder wil zetten. Wanneer je ons team als controller komt versterken, kan je het volgende van ons verwachten:

Ons aanbod

  • diversiteit in projecten, van start- en scale-ups tot internationale bedrijven zoals Digipolis, De Persgroep, Telenet, Solvay, Ici Paris XL, Roland, Mars, Brussels Airport Company, Medialaan, Coca-Cola, …
  • een aantrekkelijk loon, evenredig aan je talenten
  • aangevuld met een netto vergoeding
  • een bedrijfswagen met tankkaart om je moeiteloos doorheen de massa te verplaatsen
  • een groeps- en hospitalisatieverzekering
  • een ruim opleidingsbudget, bovenop de vanzelfsprekende interne opleidingen
  • 12 ADV-dagen, bovenop de officiële vakantiedagen
  • een doorgedreven cafetariaplan, waardoor je je loonpakket zelf kan sturen. Ook hier trekken we onze waarden door en geven we je vele mogelijkheden omdat keuzevrijheid jou voldoening geeft.

Interesse om ons hecht team te vervoegen? Bekijk hieronder alle gerelateerde vacatures of neem spontaan contact met ons op.

sabastian baro

“Wij zijn stuurmannen van ons eigen schip, we kiezen zelf onze route maar zijn steeds verbonden met onze thuishaven ‘Komma Board’.

Zij geven ons het vertrouwen om verder te gaan dan dat we op eigen krachten zouden kunnen.”

Sebastian Baro