ICT Careers

Back-end developer vacatures

Back end development staat in voor de verbinding van het web met de databases, zodat gebruikersverbindingen en webapplicaties tot stand komen. In samenwerking met front end development lever je de klant een eindproduct af dat draait als een geoliede machine.

Als backend developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van websites en applicaties, meer bepaald voor het gedeelte dat voor de gebruiker niet zichtbaar is. Je werkt als het ware achter de schermen en zorgt er voor dat de gewone stervelingen onder ons hun sites en applicaties onbezorgd en onverstoord verder kunnen blijven gebruiken.

Je houdt je voornamelijk bezig met het ontwerpen en coderen van backend toepassingen. Eens deze volledig getest zijn en geen bugs meer bevatten, kunnen deze ook geïmplementeerd worden voor de klant. Nadenken over concrete technische oplossingen voor de klant is essentieel voor een backend programmeur.

Aanbod backend developer

Bij Komma Board start je als consultant. Dit betekent dat je dezelfde zekerheden krijgt als mensen met een vaste werkplek. Meer nog, je wordt nóg beter opgevolgd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, getraind om verder te groeien en te ontplooien tot waar jij zelf de lat legt. Bovendien heb je veel inspraak in de projecten waar jij al dan niet graag jouw schouders onder wil zetten. Wanneer je ons team als backend developer komt versterken, kan je het volgende van ons verwachten

Ons aanbod

  • diversiteit in projecten, van start- en scale-ups tot internationale bedrijven zoals Digipolis, De Persgroep, Telenet, Solvay, Ici Paris XL, Roland, Mars, Brussels Airport Company, Medialaan, Coca-Cola, …
  • een aantrekkelijk loon, evenredig aan je talenten
  • aangevuld met een netto vergoeding
  • een bedrijfswagen met tankkaart om je moeiteloos doorheen de massa te verplaatsen
  • een groeps- en hospitalisatieverzekering
  • een ruim opleidingsbudget, bovenop de vanzelfsprekende interne opleidingen
  • 12 ADV-dagen, bovenop de officiële vakantiedagen
  • een doorgedreven cafetariaplan, waardoor je je loonpakket zelf kan sturen. Ook hier trekken we onze waarden door en geven we je vele mogelijkheden omdat keuzevrijheid jou voldoening geeft.

Interesse om ons hecht team te vervoegen? Bekijk hieronder alle gerelateerde vacatures of neem spontaan contact met ons op. 

sabastian baro

“Wij zijn stuurmannen van ons eigen schip, we kiezen zelf onze route maar zijn steeds verbonden met onze thuishaven ‘Komma Board’.

Zij geven ons het vertrouwen om verder te gaan dan dat we op eigen krachten zouden kunnen.”

Sebastian Baro