ICT Careers

Front end developer vacatures

Front end development zet het back end ontwerp van een website of webapplicatie om in een correct werkend en visueel attractief eindresultaat. Front end ontwikkelaars zorgen er met andere woorden voor dat de technische code omgebouwd wordt tot de interface die de eindgebruiker voorgeschoteld krijgt. Zo staan ze onder andere in voor de user interface of gebruiksvriendelijkheid van de website of applicatie.

Als front end developer ben je vertrouwd met programmeertalen als HTML, Javascript en CSS files om de opmaak van het eindresultaat te bepalen. In samenwerking met de back end developers bouw je mee aan het eindproduct voor de klant.

Aanbod front end developer

Bij Komma Board start je als consultant. Dit betekent dat je dezelfde zekerheden krijgt als mensen met een vaste werkplek. Meer nog, je wordt nóg beter opgevolgd, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, getraind om verder te groeien en te ontplooien tot waar jij zelf de lat legt. Bovendien heb je veel inspraak in de projecten waar jij al dan niet graag jouw schouders onder wil zetten. Wanneer je ons team als front end developer komt versterken, kan je het volgende van ons verwachten:

Ons aanbod

  • diversiteit in projecten, van start- en scale-ups tot internationale bedrijven zoals Digipolis, De Persgroep, Telenet, Solvay, Ici Paris XL, Roland, Mars, Brussels Airport Company, Medialaan, Coca-Cola, …
  • een aantrekkelijk loon, evenredig aan je talenten
  • aangevuld met een netto vergoeding
  • een bedrijfswagen met tankkaart om je moeiteloos doorheen de massa te verplaatsen
  • een groeps- en hospitalisatieverzekering
  • een ruim opleidingsbudget, bovenop de vanzelfsprekende interne opleidingen
  • 12 ADV-dagen, bovenop de officiële vakantiedagen
  • een doorgedreven cafetariaplan, waardoor je je loonpakket zelf kan sturen. Ook hier trekken we onze waarden door en geven we je vele mogelijkheden omdat keuzevrijheid jou voldoening geeft.

Interesse om ons hecht team te vervoegen? Bekijk hieronder alle gerelateerde vacatures of neem spontaan contact met ons op.

sabastian baro

“Wij zijn stuurmannen van ons eigen schip, we kiezen zelf onze route maar zijn steeds verbonden met onze thuishaven ‘Komma Board’.

Zij geven ons het vertrouwen om verder te gaan dan dat we op eigen krachten zouden kunnen.”

Sebastian Baro